Verkkokauppa

uview_logo.jpegrobinair.jpeg

1. Petrokemialliset puhdistustuotteet

Nykyaikaiset moottorit ovat älykkäitä, mutta samalla herkkiä likaantumiselle. Yhä tiukempien päästömääräysten täyttämiseksi moottorien suunnittelijat ja valmistajat etsivät uusia ratkaisuja päästöjen vähentämiseksi. Useiden autovalmistajien ja maahantuojien suosittelemat korkealaatuiset tuotteet pitävät moottorit paremmassa kunnossa ja puhtaina.

Siirry tilaamaan >>

2. Ilmastoinnin kompressoriöljyt, värit ja annostelupuristimet

Uview/Spotgun öljyt ja väriaineet ovat usean autonvalmistajan OEM-hyväksymiä tuotteita, joita on valmistettu usean vuosikymmenen ajan. Autonvalmistajat hyväksyvät vain PAG-öljyjä käytettäväksi ilmastointikompressoreissa. Valikoimastamme löytyy UView/Spotgun PAG-öljyt, väriaineet ja annostelupuristimet. Tehokkain, taloudellisin ja laadukkain vaihtoehto ilmastointijärjestelmien huoltoon ja voiteluun.

3. UV-lamput ja varusteet

Markkinoiden tehokkaimmat UV-lamput LED teknologialla. UView-järjestelmät ovat olleet edelläkävijä vuodontarkastuksessa jo yli viisikymmentä vuotta. Nopea ja helppo tapa paikallistaa kaikki auton vuodot.

Siirry tilaamaan >>

4. Suodattimet, alipainepumppuöljyt, typpisarjat, tarvikkeet

Alkuperäiset varaosat ja työkalut ilmastointihuoltoihin ja korjauksiin, kuten CPS Products typpivuototestaus sarjat, Robinair-suodattimet ja kompressoriöljyt. Alkuperäisvaraosat takaavat laitteesi moitteettoman toiminnan.


Siirry tilaamaan >>

5. Ilmastoinnin desinfiointi

Ilmastoinnin höyrystin aiheuttaa otollisen kasvualustan mikrobeille, jotka muodostavat terveydelle haitallisia home- ja sienikasvustoja. Lisäksi kasvusto aiheuttaa epämiellyttäviä hajuja ajoneuvon sisätiloihin. UView on kehittänyt edistyksellisen ultraääneen perustuvan desinfiointilaitteiston MIST II:n. Laitteella saadaan desinfioitua ilmastointijärjestelmä sekä matkustamo. Lisäksi matkustamoon jää käsittelyn jälkeen raikas tuoksu. Tehokas, turvallinen ja edullinen tapa desinfiointiin.

Siirry tilaamaan >>

6. Pakokaasun vuototestaus ja jäähdytysjärjestelmän täyttölaitteet

UView pakokaasun vuototestausjärjestelmä sylinterinkannen- ja lohkon vuotojen testaamiseen sekä jäähdytysjärjestelmän täyttölaitteet nopeaan ja ammattimaiseen jäähdytysjärjestelmien täyttöön.

Siirry tilaamaan >>

7. Huoltolaitteet

Robinair ilmastoinninhuoltolaitteet, uusi parannettu malli Suomen suosituimmasta ilmastoinninhuoitolaitteesta.

Siirry tilaamaan

8. Nosto-ovet

FLEXDOOR teollisuusovet soveltuvat mainiosti korjaamo- sekä pesuhallien nosto-oviksi. Teollisuusovet valmistetaan mittojen mukaan. Ovet voidaan varustaa myös käyntiovella ja ikkunoilla. Käyntiovi on aina matalakynnysovi, joka helpottaa käyntioven kautta tapahtuvaa tavaran lastausta/purkua.