« Takaisin

FINNKEM Air Intake Cleaner

Finnkem Air Intake Cleaner poistaa palamisjätteet (öljy, terva, lakka, hartsi) ja karstakerrostumat moottorin imujärjestelmästä. Puhdistaa imusarjan sisäisesti. Puhdistaa kaasuläpät, ilmanohjausventtiilit, ilmamäärämittarit, EGR- ja pyörteilyventtiilit sekä palotilan. Herkistää muuttuvasiipisen turbon jumittavat siivekkeet. Parantaa ilma/polttoaineseoksen muodostusta, suorituskykyä, pakokaasun puhdistusjärjestelmien toimintaa ja optimoi moottorin toiminnan.

Käyttö

Sopii käytettäväksi kaikissa bensiini ja diesel -polttoainejärjestelmissä. Myös pakokaasun takaisinkierrätysventtiilillä (EGR), turboahtimella ja/tai katalysaattorilla sekä hiukkassuodattimilla varustettuihin ajoneuvoihin. Käytä Finnkem Air Intake & EGR Cleaner -tuotetta kaikkien tarkistusten yhteydessä liiallisten kertymien ennaltaehkäisemiseksi. 

Ohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Varmista että moottori on saavuttanut normaalin käyntilämpötilan ja sammuta moottori. Irrota kuminen ilmaputki imusarjasta moottorin ollessa sammutettuna ja poista karstaa käsin mahdollisimman paljon. Suihkuta tuotetta imukanavistoon noin 5-10 sekuntia niin laajalle alueelle kuin mahdollista. Anna tuotteen vaikuttaa 5-10 minuuttia. Sulje imukanavasta noin 75% (parantaa ilman virtausta ja tuotteen sekoittumista) . Käynnistä moottori. Käytä moottoria korotetulla joutokäyntinopeudella >2500 rpm. Suihkuta tuotetta imukanavistoon lyhyillä painalluksilla 2-3 sekuntia kerrallaan. Suihkuta tuotetta uudelleen, kun moottorin kierrokset ovat palautuneet noin 2500 rpm. Toista toimenpidettä niin kauan kun olet käyttänyt koko purkillisen. Anna moottorin käydä joutokäyntiä 5 minuuttia viimeisten suihkausten jälkeen, ennen kuin sammutat moottorin. Huolehdi ettei katalysaattori tai hiukkassuodatin ylikuumene!

Voit myös puhdistaa egr venttiilin ja turboahtimen irrallaan Air Intake Cleaner tuotteella.

Suosittelemme dieselmoottoreissa Diesel Fuel System Flush tuotteen käyttöä ennaltaehkäisemään liiallisen karstan ja epäpuhtauksien muodostumista.

Suosittelemme bensiinimoottoreissa Bensiini Fuel System Cleaner tuotteen käyttöä ennaltaehkäisemään liiallisen karstan ja epäpuhtauksien muodostumista.

Suosittelemme Finnkem Air Intake Cleanerin käyttöä huollon yhteydessä tai 12 kk:n välein.

Toimitusaika: Heti varastosta

Tuote: FK024

Lisätiedot

Pakkauskoko: 12x400ml
Valmistaja: Finnkem